Виртуален офис

Back office дейности:

Дейностите, свързани с back office изискват ангажиране на човешки ресурс и обикновено отнемат много време, което означава, че вашите служители са натоварени с допълнителна работа, която трябва да извършват ежедневно, което влияе на тяхната ефективност в конкретното поле или професионална сфера на компетентност, за която са наети.

Office-Ant Ви предлага поемане и извършване на всички дейности, които са свързани с административната страна на Вашия бизнес, за да подпомогне насочването на Вашите усилия и концентрация към същностните дейности, които Ви правят успешни.

Това ще Ви спести разходи и време, а от друга страна ще Ви направи по-гъвкави и свободни да прилагате своите бизнес решения на практика.

виртуален офис
Сред основните услуги, включени в нашия пакет „Виртуален офис” спадат:

  • Виртуален офис– предоставяне на виртуален адрес за кореспонденция в центъра на град София-България. Тази услуга е много полезна в случай, че нямате нужда от физическо офис пространство, за да ръководите бизнеса си, но пък бихте искали да разполагате с официален адрес на който да получавате своята бизнес кореспонденция. Това, от своя страна, Ви спестява от разходи по наемане или закупуване на офис, консумативи и др.
  • Поддържане на бизнес кореспонденция на английски, немски и български език – отговор на клиентски зaпитвания, молби и др. Това е услуга, която Ви помага да поддържате активна връзка със своите клиенти, да бъдете достъпни и отзивчиви към техните нужди, а това, от своя страна, допринася за добрия имидж на всеки един бизнес.
  • Органайзер – изготвяне на график за важни срещи и събития – приемане на обаждания от Вашите клиенти и изготвяне на срещи; организиране на бизнес календар. Тази услуга спомага оптималното менажиране на Вашето време, за да имате възможност гладко да съчетавате личните с професионалните си ангажименти.

За повече информация отностно услугата „Виртуален офис“, може да ни потърсите на [email protected]

Аутсорсинг услуги ?

FacebookTwitterGoogle+Share