Аутсорсинг в България

Аутсорсинг фирми следят имиджа на своите клиенти във фейсбук – новата услуга привлича американски компании в България

Нова услуга привлича американски компании в България, съобщи една от водещите аутсорсинг компании в Източна Европа. Новата услуга се нарича наблюдение на социалните медии и помага на компаниите да измерят по-добре популярността на своя бранд, както и да демонстрират ангажираност с общността на своите клиенти от всички краища на света в областта на социалните медии като Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, блогове и форуми. Аутсорсинг компанията следи милиони съобщения, коментари и мнения в интернет пространството и филтрира тези, в които се споменава името на фирмата, марката, продуктът или всяка друга предварително зададена ключова дума.

Данните се обработват и класифицират, а информацията се анализира подробно и след това се организира под формата на различни доклади. Освен това операторите могат да комуникират с потребителите, да създават ново съдържание или просто да се ангажират с лоялните клиенти на марката, както и да реагират на негативни и кризисни онлайн кампании с помощта на една интегрирана платформа. Услугата се предоставя на различни езици, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

аутсорсинг в българия

Това е изцяло ново решение, което едва навлиза в световната аутсорсинг индустрия.  Диалогът относно социалните мрежи е много важен за имиджа на компаниите, както и за детайлното разбиране на нуждите и очакванията на клиентите – това, което им харесва или това, от което са разочаровани. Този тип комуникация предполага определен профил и ниво на компетентност на служителите, бърза реакция и отзоваване при произтичащи въпроси и коментари. Това е именно силата на такъв тип аутсорсинг компании – имат квалифициран човешки ресурс и разполагат с технология, необходима за обработването на Outsourcing-OfficeAnt-Facebookогромно количество информация, за да се осигури качество, което да осигури добавена стойност на даден бранд.

В момента има над 800 милиона активни потребители на Facebook, повече от 120 милиона членове в LinkedIn и 460 хиляди нови профили, създадени в Twitter всеки ден.

Аутросорсинг в България

Най-голямото европейско събитие за електрона търговия – „E-търговия“ в Париж, се проведе между 13 и 15 септември в Париж и събра над 550 изложители и повече от 30 000 посетители от всички краища на света. България беше представена на събитието от родни представители на аутсорсинг бизнеса.

FacebookTwitterGoogle+Share